Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اگرچه ابزار‌های زیادی برای ارتباط وجود دارد، اما همچنان یکی از این راه‌ها، برقراری تماس است و تلفن همراه هم یکی از مهم‌ترین نقش‌ها را ایفا می‌کند. هر یک از اپراتور‌های همراه اول، ایرانسل و رایتل تعرفه‌های خود را برای برقراری تماس دارند که در این گزارش به این تعرفه‌ها اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعرفه‌های مکالمه همراه اول

درحال حاضر تعرفه برقراری تماس با استفاده از سیم‌کارت‌های دائمی همراه اول به تلفن ثابت و همراه اول و همچنین به سایر اپراتورها، ۵۹.۹ تومان به ازای هر دقیقه مکالمه است. تعرفه برقراری تماس با سیم‌کارت‌های اعتباری همراه اول به تلفن ثابت و همراه اول و همچنین اپراتور‌های دیگر نیز ۸۹.۹ تومان به ازای هر دقیقه مکالمه است. البته معیار محاسبه تعرفه یک تماس بر اساس ثانیه است. برای مثال هزینه یک تماس ۱۰ دقیقه‌ای با سیم‌کارت دائمی همراه اول، ۵۹۹ تومان و با سیم‌کارت اعتباری، ۸۹۹ تومان است.

تعرفه‌های مکالمه ایرانسل

در اپراتور ایرانسل، برقراری تماس داخل شبکه ایرانسل (از خطوط ایرانسل به خط ایرانسل دیگر) و همچنین برقراری تماس خارج شبکه ایرانسل (از ایرانسل به سایر خطوط از جمله خطوط تلفن همراه و ثابت) برای سیم‌کارت‌های دائمی ۵۹.۹ تومان برای هر دقیقه یا ۰.۹۹ تومان برای هر ثانیه است. در سیم‌کارت‌های اعتباری نیز این هزینه ۸۹.۹ تومان برای هر دقیقه یا ۱.۴۹ تومان برای هر ثانیه است. برای مثال ۱۰ دقیقه تماس تلفنی با سیم‌کارت‌های دائمی ایرانسل ۵۹۹ تومان و با سیم‌کارت‌های اعتباری ایرانسل، ۸۹۹ تومان است.

تعرفه‌های مکالمه رایتل

مبنای محاسبه تعرفه کلیه تماس‌ها در اپراتور رایتل نیز مانند دو اپراتور دیگر بر اساس ثانیه است. در سیم‌کارت‌های دائمی رایتل، برقراری مکالمه درون‌شبکه رایگان است و تماس صوتی برون‌شبکه ۵۵.۵ تومان به ازای هر دقیقه است. در سیم‌کارت‌های اعتباری رایتل نیز برقراری مکالمه درون‌شبکه رایگان است و هر دقیقه مکالمه برون‌شبکه، ۸۸.۸ تومان هزینه دارد. درواقع ۱۰ دقیقه تماس تلفنی برون‌شبکه با استفاده از سیم‌کارت‌های دائمی رایتل ۵۵۵ تومان و با استفاده از سیم‌کارت‌های اعتباری، ۸۸۸ تومان است.

تعرفه‌های مکالمه شاتل موبایل

در سیم‌کارت‌های شاتل موبایل نیز تعرفه برقراری تماس‌های درون شبکه ۵۵.۵ تومان به ازای هر دقیقه مکالمه و برای تماس‌های برون شبکه، این هزینه ۸۸.۸ تومان به ازای هر دقیقه مکالمه است. در شاتل موبایل نیز معیار محاسبه تعرفه یک تماس بر اساس ثانیه است. هزینه یک تماس ۱۰ دقیقه‌ای درون شبکه با شاتل موبایل، ۵۵۵ تومان و با هزینه تماس برون‌شبکه با شاتل‌موبایل، ۸۸۸ تومان می‌شود.

بیشتر بخوانید

کاهش متوسط زمان ترخیص و ورود تجهیزات ICT به کشور

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اپراتورهای تلفن همراه همراه اول سیمکارت رایتل مکالمه تلفنی سیم کارت های اعتباری سیم کارت های دائمی تعرفه های مکالمه ۹ تومان سیم کارت برقراری تماس شاتل موبایل سیم کارت برون شبکه درون شبکه همراه اول ۱۰ دقیقه تعرفه ها یک تماس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۳۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • مراحل رای دادن الکترونیکی چگونه است؟
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • ۷ مرحله رأی دادن در انتخابات الکترونیکی اعلام شد +جزئیات
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • مراحل رای دادن در انتخابات الکترونیکی چگونه است؟
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟